't Werfje
KDV, peuterochtenden en BSO

VACATURES van 't Werfje

Kinderopvang op een boerderij biedt niet alleen rust en ruimte, die kinderen nodig hebben om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Door kinderen opvang te bieden in een omgeving waarin zij op een vanzelfsprekende wijze in contact komen met de ruimte, de natuur en de dieren wordt een bijdrage geleverd aan hun geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. Zo ontdekken kinderen hun eigen mogelijkheden en grenzen.  Ook zijn kinderen die veel buiten zijn vaak socialer en helpen elkaar meer. Ook het contact met dieren heeft een positief effect, op de gezondheid, het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van kinderen. 

Daarmee onderscheidt de agrarische kinderopvang zich wezenlijk van de reguliere opvang

Ben jij net afgestudeerd of juist al jaren werkzaam? En kun jij je helemaal vinden in deze vise en unieke vorm van kinderopvang? Solliciteer altijd via kinderdagverblijftwerfje@gmail.com

Voor goede pedagogisch medewerkers die meerwaarde van onze opvang zien, en hier graag aan bij willen dragen staan we altijd open. Stuur je CV en motivatie en dan nemen we contact met je op mogelijk voor een kennismaking! Het is wel belangrijk dat je over de juiste studie beschikt! Check hier je diploma:

https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang


Wanneer we op zoek zijn naar uitbreiding van ons team vind je hieronder de vacatures:

Medewerker BSO 20-25uur

Voor onze kleinschalige BSO zijn we op zoek naar een enthousiaste medewerker die ervan geniet om kinderen op een leuke manier te stimuleren in hun ontwikkeling, door invulling te geven aan het programma. Hierbij kun je de ontwikkeling van vaardigheden, zoals zagen, scheppen, timmeren, en kennis, over dieren, de natuur of algemene kennis, maar ook sociaal gedrag; omgaan met winnen/verliezen, samenspel, enz. en natuurlijk  het contact met de dieren; het paard, de hond, de kat, het schaap, de geit of de kalfjes en het kweken van onze eigen groentes en fruit in onze moestuin. 

Onze BSO bestaat op dit moment uit 1 basisgroep voor kinderen van 4-12jaar. Afhankelijk van de samenstelling van de groep zijn er 1 of 2 medewerkers op deze groep aanwezig. Doordat onze BSO vaak uit een mengeling van scholen en leeftijden bestaat vinden we het belangrijk om samenspel van de kinderen te stimuleren middels o.a. een divers activiteitenaanbod. 

Ben jij eerlijk, enthousiast, ondernemend, communicatief vaardig. een echte teamplayer, zit je boordevol ideeen en ben je niet bang voor vieze handjes? In bezit van rijbewijs B? En een relevant diploma?

Dan maken we graag kennis met je!

Check hieronder je diploma, want om op de BSO te mogen werken voldoen niet alleen de bekende kinderopvang opleidingen, maar ook bijvoorbeeld sport en bewegen of activiteitenbegeleider

https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang


Medewerker KDV (0-2 jaar groep) voor gemiddeld 15-24 per week

Voor onze baby- / dreumesgroep zijn we op zoek naar een pedagogisch medewerker met                            baby- / dreumeskennis en in bezit van een IKK goedgekeurde babycursus, maar dat niet alleen het is belangrijk dat je de meerwaarde van onze manier van opvang ziet ook voor de allerkleinsten. Al onze kinderen komen minimaal 1x per dag buiten, van groot tot klein en met goed en 'slecht' weer. Ervaren (het geluid van) de wind of de regen, of hoe het gras kietelt, zand door je vingers glijdt en sneeuw smelt. We brengen een bezoek aan de dieren, of zij komen op bezoek bij ons. Zowel in onze binnen- als buitenruimte is voldoende ruimte en mogelijkheid voor het stimuleren van (senso) motorische ontwikkeling, ervaring en beleving. We bereiden veel vers op onze opvang, en betrekken de kinderen hier al van jongs af aan bij. Ze mogen kijken, ruiken, proeven, en genieten hier vaak volop van. Daarnaast vinden we het stimuleren van de taalontwikkeling, belanrijk door veel tegen de kinderen te praten, lezen van een boekje en het zingen van liedjes. 

Weet jij wat babies en dreumessen nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen?

Wil jij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de allerkleinste volgens de groene visie?

Ben je enthousiast, eerlijk, ondernemend en communicatief vaardig?

Ben jij een echte teamplayer die wil werken in een klein team?

Ben jij niet bang om je handjes uit de mouwen te steken en vieze handen te krijgen. 

Dan maken we graag kennis met je!