't Werfje
        dagopvang, peuterochtend,                                   naschoolse opvang en vakantieopvang 

Buitenschoolse opvang bij ‘t Werfje;

De buitenschoolse opvang is een plek waar kinderen na schooltijd komen en waarbij het accent ligt op vrije tijd, samenspel en ontspanning. Wil jij voor je kind ook een andere speelplek dan het schoolplein? Denk eens aan opvang op de boerderij

Er is een hoop te beleven op de boerderij en het is ook nog een hartstikke leerzaam. Genieten van rust, ruimte, natuur, de trekkers en andere landbouwmachines. Bloemen plukken, helpen bij de verzorging van de kalfjes, geitjes, paarden en kippen, fietsen op het erf, ravotten in het gras, groente en fruit zien groeien in de moestuin en hier heerlijk van smullen of avonturen beleven met leeftijdsgenootjes in het weiland. En stiekem leren we ook nog eens van alles over en in de natuur. Voor ieder wat wils en elke dag is anders.

Sinds 2022 heeft ons BSO een eigen zaal! We hebben achter onze twee KDV-zalen een nieuwe ruimte gecreëerd met uitzicht op de veulentjes en een eigen speelzolder. De nieuwe buitenruimte is nog in aanleg, en de benodigde aanpassingen op de boerderij in volle gang. 

De kinderen worden opgehaald bij basisschool St Jan in Oosteind en basisschool de hoge Waai in Raamsdonk.  De BSO is geopend op maandag tot en met vrijdag van 14.15uur tot 18.30uur. 

Inclusief drinken, groentesnack, fruit en eventuele andere tussendoortjes en indien gewenst avondeten! (ophalen na 18 uur).

BSO paard
BSO paard
BSO ijs2
BSO ijs2
pizzamaken
pizzamaken

De opvang die wij bieden valt onder de wet kinderopvang en is een vorm van kinderopvang waar ouders kinderopvangtoeslag voor aan kunnen vragen, mits zij aan gestelde voorwaarden voldoen. Hierdoor zijn de werkelijke kosten van de kinderopvang voor u een stuk lager. Het LRK-nummer voor de BSO is 221171897

De BSO wordt aangeboden op basis van 40 weken per jaar. De prijzen worden berekend als een vast maandbedrag, door de jaarprijs voor 40 weken per jaar te delen door 12 maanden. Dit is eventueel aan te vullen met VAKO.