't Werfje
        dagopvang, peuterochtend,                                   naschoolse opvang en vakantieopvang 

Over ons

Kinderdagverblijf 't Werfje is een kinderdagverblijf gevestigd op de boerderij van de familie Langerwerf aan de Kijldijk 1, te Oosteind, gemeente Oosterhout. De helft van een schuur is omgebouwd tot kinderdagverblijf, en inmiddels ook een eigen BSO-ruimte, die binnenkijkt bij de veulentjes in de stal. Beide hebben ze een mooie groene buitenruimte ervoor, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen, ontdekken, leren en beleven.

Op deze boerderij zijn paarden gehuisvest en daarnaast lopen er ook een aantal koeien, geitjes, konijntjes, poezen en honden. Genoeg te zien en te beleven! Susanne & Lieke hebben de dagelijkse leiding over het kinderdagverblijf, wat gevestigd zit op de boerderij van hun broer Cornel en zijn vriendin Karolien. 

Kinderopvang op een boerderij, daar komt heel wat bij kijken zal je denken, dat is ook zo want ook wij dienen  aan dezelfde wettelijke eisen voor kinderopvang te voldoen als de reguliere opvang. Om de kwaliteit van onze opvang zo hoog mogelijk te houden en te kunnen waarborgen, vormen we samen met andere ondernemers met eenzelfde soort opvang de Verenigde Agrarische Kinderopvang, kort VAK genoemd. Samen hebben we een pedagogisch beleid opgesteld, en houden het up-to-date, sparren regelmatig, hebben onze eigen leeromgeving en wat al niet meer. Dit vormt de basis van ons dagelijks pedagogisch handelen.


DSC_1097 - kopie
DSC_1097 - kopie
5mrt9_1
5mrt9_1
gemmie met kalf
gemmie met kalf