't Werfje
KDV, peuterochtenden en BSO

Kinderdagverblijf 't Werfje biedt professionele kinderopvang van 0-13 jaar op een boerderij waar paarden zijn gehuisvest. Kinderen, maar ook volwassenen, ervaren bij ons het gevoel van rust, ruimte & vrijheid door de landelijke omgeving.

Elke dag lekker naar buiten activiteiten ondernemen als klimmen, klauteren, graven en rennen. Zo ontdekken kinderen hun eigen mogelijkheden en grenzen.  Ook zijn kinderen die veel buiten zijn vaak socialer, hebben minder vaak conflicten en helpen elkaar meer. Daarnaast heeft contact met dieren een positief effect op de gezondheid, het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van kinderen. Het enige kleine nadeel is, dat kinderen wel een beetje vies worden, maar hiervoor zijn overalls en laarsjes aanwezig. 

 


Vanaf heden is er weer de mogelijkheid om uw kind in te schrijven. Op het kinderdagverblijf is er voldoende plek op woe-en vrijdag, andere dagen in combinatie en overleg. Ook op de BSO is plek, voor kinderen van de Sint Jan in Oosteind, met uitzondering van dinsdag. En voor de kinderen van de Hoge Waai in Raamsdonk momenteel op ma en vrijdag.

Direct inschrijven

Aanvragen rondleiding